Over

Welkom op de postersite!

De fotobeelden op deze website zijn ingedeeld in categorieën van de locatie of type.

De foto’s worden aangeboden in Dibond in een vaste uitvoering van 60 x 40 cm. Dibond is een materiaal gemaakt van twee platen aluminium met een polyethyleen kern. Het is steviger en lichter dan gewoon aluminium en is tevens UV- en waterbestendig.

Wilt u een foto in een ander formaat of uitvoering dan getoond, neem dan contact op. Voor uw bestelling ontvangt u dan een persoonlijke bestellink per email.

Uitvoeringen zijn mogelijk in aluminium, canvas, dibond, forex, hout, plexigas, posters en tuinposters. Ze worden geproduceerd door PrintApi.nl een partner van Fotofabriek.nl.

Bij een bestelling plaats je een order bij PrintApi. Beeldtilburg krijgt dan een email info@basvanderburgtfotografie.nl met de bevestiging van de bestelling van je foto. Dit is voor interne informatie en met deze persoonsgegevens zal ik niets doen. Voor zaken van tav de AGV verwijs ik naar Privacyverklaring Beeldtilburg en PrintApi Privacyverklaring Print API, daar de persoonsgegevens voor de bestelling bij PrintApi van toepassing zijn.

Prijzen zijn inclusief btw en transport binnen Nederland. Uw bestelling wordt 24 uur na het plaatsen verzonden naar uw adres of een adres naar keuze.

Alle getoonde foto’s zijn gemaakt door Bas van der Burgt Fotografie.

Veel kijkplezier!