Over

Welkom op de postersite van BeeldTilburg!

Hier vind je foto’s gemaakt in verschillende landen van Europa. De fotobeelden van jouw poster zijn ingedeeld in locaties of in type.

De foto’s worden aangeboden in Dibond in een vaste uitvoering van 60 x 40 cm. Dibond is een materiaal gemaakt van twee platen aluminium met een polyethyleen kern. Het is steviger en lichter dan gewoon aluminium en is tevens UV- en waterbestendig.

Wilt u een foto in een ander formaat of uitvoering dan getoond in de webshop, neem dan contact op. Voor uw bestelling met een uitvoering in het gewenste formaat, ontvangt u dan een persoonlijke bestellink per email.

Uitvoeringen zijn mogelijk in aluminium, canvas, dibond, forex, hout, plexigas, posters en tuinposters. Ze worden geproduceerd door PrintApi.nl een partner van Fotofabriek.nl. Wil je toch een andere uitvoering van jouw wanddecoratie, neem dan contact op, denk ik graag mee in een oplossing voor jouw posterwens.

Bij een bestelling plaats je een order bij PrintApi. Beeldtilburg krijgt dan een email info@basvanderburgtfotografie.nl met de bevestiging van de bestelling van je foto. Dit is voor interne informatie en met deze persoonsgegevens zal ik niets doen. Voor zaken van tav de AGV verwijs ik naar Privacyverklaring Beeldtilburg en PrintApi Privacyverklaring Print API, daar de persoonsgegevens voor de bestelling bij PrintApi van toepassing zijn.

Prijzen zijn inclusief btw en transport binnen Nederland. Uw bestelling wordt 24 uur na het plaatsen verzonden naar uw adres of een adres naar keuze.

Alle getoonde foto’s zijn gemaakt door Bas van der Burgt Fotografie.

Veel kijkplezier!